Made by Van Eeden

Arjan van Eeden

Arjan van Eeden bedenkt en ontwerpt eigen producten en producten in opdracht van particulieren en bedrijven. Mooie maar tegelijk ook praktische producten en objecten die een leven lang meegaan. “Om iets wat eerst in je hoofd ontstaat uit je handen te zien komen is echt geweldig. En in mijn geval kunnen dat heel erg uiteenlopende dingen zijn. Ik ga werkelijk alle kanten uit in mijn hoofd en dus ook met mijn producten”.

Arjan heeft nooit goed kunnen aarden in een schoolse omgeving en was veel meer bezig met eigen dingen. Hij spendeerde liever zijn tijd in zijn  schuurtje met alle gereedschappen om hem heen.  Ondertussen werkte hij vaak voor zijn zus en zwager, Cecile en Paulus, waar zijn kwaliteiten helemaal uit de verf kwamen. Daar leerde hij met vele materialen en gereedschappen werken.

Na 1,5 jaar MTS stopte Arjan met school en maakte hij, op advies van broer Wim, een afspraak met een man die Special Effects maakte voor film en reclame. Dat was een schot in de roos!  Met Leo Cahn werkte hij jaren samen en maakte de meest gekke dingen voor voornamelijk reclamefilms. Werkelijk alle mogelijke gereedschappen en materialen kwamen weer aan bod. Van naaimachine tot haakse slijper en van autowrakken tot bladgoud.

Tot hij samen met een aantal ondernemers een pand huurde om eigen en gezamenlijke opdrachten uit te voeren. Sindsdien richt Arjan zich  steeds meer  op het bedenken, ontwikkelen en maken van eigen producten.

“Hoe meer tijd ik neem om mooie dingen te bedenken hoe blijer ik wordt!”

Website

De andere Designers