Cambium Meubels

Maartje van Deursen

‘Hout vertel zijn eigen verhaal! En dat doorleeft Maartje als geen ander. Zij houdt niet van opsmuk. Haar meubels zijn strak en eenvoudig, Maartje ontwerpt en maakt ze zelf, vertellen als geen ander het prachtige verhaal van hout. Welk hout? De complete in planken gezaagde boomstammen liggen achter de houtwerkplaats in Krommenie. Klaar om in een prachtig meubel voort te leven.

Zonder opsmuk

Hout vertelt zijn eigen verhaal. Zo ook meubelmaker Maartje van Deursen “In mijn werk streef ik naar een werkwijze waarin ambacht en high tech productiemethoden naast elkaar kunnen bestaan. Zo gebruik ik graag lokaal hout, maar ook de moderne CNC-machines en felgekleurde gelakte materialen om mijn meubels te maken’. Deze diversiteit, de ervaring en het vakmanschap van Maartje levert een prachtig resultaat. Spreekt mensen met een uitgesproken smaak en oog voor kwaliteit zeker aan”.

Door haar rijke ervaring is zij ook de meubelmaker die op persoonlijke wijze meedenkt.  Adviseert over materiaalgebruik, afwerking, details en haalbaarheid van een ontwerp.  Een bijzonder goede en vooral complete vakvrouw.

Naast het maken van meubels in opdracht heeft Maartje altijd gewerkt aan een eigen collectie. Dat doet zij door middel van materiaalexperimenten en zoeken naar bijzonder hout; liefst met interessante tekening of groeistructuren. Haar motto hierbij is: ‘Hout vertelt zijn eigen verhaal.’

SHOP

De andere Designers