Pop-Up Shop 3

RAI Amsterdam – Oktober 2019

Artikel uit VT WONEN

Dutch Design met een mooi verhaal.

Op de vt wonen&design beurs vind je deze keer ook de verrassende Pop-Up Shop van Storytelling-Design. Deze tijdelijke shop bundelt de mooie verhalen achter design en zorgt zo voor toegevoegde waarde van het ontwerp èn een plekje in je hart. Storytelling-Design is een nieuw shopconcept waarin hoogwaardig Nederlands design gekoppeld wordt aan een evenement in een stad. Het verrast, vertelt verhalen, doet verbazen en verleiden en laat jou genieten!

Laat je zintuigen prikkelen

In de shop krijg je de mogelijkheid om je zintuigen te prikkelen: kijken, voelen, luisteren, bewonderen en verbazen. Dat doen ze door een mix te maken van verschillende design-disciplines, van kasten tot sieraden, van lampen tot kleding en van tuinsets tot tassen. Door het verhaal achter design krijgt het een toegevoegde waarde, krijgt het een plekje in je hart en wordt het van jou.

Met dank aan Annemarij

Het gezicht achter het concept is Annemarij Thijssen, selfmade woman in de designwereld. ‘Ik ben altijd in de ban geweest van mooie verhalen, ging vroeger met de kinderen naar het Vertelfestival in Maastricht, vooral omdat ik zelf zo genoot van de verhalen. Sindsdien ben ik gefascineerd door de kracht van het vertellen van een goed verhaal. Toen ik tien jaar geleden betrokken raakte bij de designwereld ontdekte ik dat ook ontwerpers iedere keer weer een verhaal willen vertellen met hun design.’ Sinds maart 2019 presenteert zij daarom het design van uiteenlopende ontwerpers in haar pop-up shops.

Pop-up voor even

Storytelling-Design is niet gebonden aan een plaats of locatie, maar zoekt events op. De shops zijn open voor een korte perioden (van vier dagen tot drie weken) want dan blijft het spannend! En daarna gaan ze weer op weg naar het volgende event. Het concept draait om persoonlijke aandacht. Voor bezoekers, maar zéker ook voor de ontwerpers. En dat voel je in deze fijne, tijdelijke shop.

Lees in VT WONEN
 • Dinsdag 1 Oktober 2019 t/m
  Zondag 6 Oktober 2019
  Standnummer 10.138,
  Design Wonen hal 10
 • RAI Amsterdam
 • Dinsdag: 10.00-18.00 uur
  Woensdag: 10.00-18.00 uur
  Donderdag: 10.00-21.00 uur
  Vrijdag: 10.00-21.00 uur
  Zaterdag: 10.00-18.00 uur
  Zondag: 10.00-18.00 uur

Pop-Up Shop 3

Deelnemende Designers

SPARX Living
Tuinmeubels
Iris Nijenhuis
Sieraden
 Marco Tabak
Lampen / Accessoires
Vivolli
Meubels / Stoffering
Juul Rameau
Tuinjuwelen & hekwerken
Bos & Co
Vloerkleden
Marc de Vree
Meubels / Accessoires
Joaney Korevaar
Tassen en Schoenen
Esther Derkx
Aardewerk & Glas

Pop-Up Shop 3

Impressie