Zsófia Marx

Hoedenontwerpster

Een passende hoed kan de drager in een oogopslag op een bijna magische wijze veranderen, haar schoonheid accentueren. Jezelf met een hoed op presenteren is een krachtige manier om te zeggen: Dit ben ik. Kijk naar mij. Ik ben op een voortreffelijke manier mezelf. Mijn ontwerpen nodigen mensen uit om op een andere, verwonderende manier naar zichzelf te kijken, en te ontdekken: Wow! Dit ben ik ook! Het is magisch om mensen zo opnieuw bij zichzelf te zien thuiskomen, als ze mijn hoeden dragen. Wat meespeelt is dat dit een handgemaakt product is. Alle details zijn belangrijk. Alles telt mee. Elke hoed, inclusief het vilt, wordt met zorg en toewijding vervaardigd. De schoonheid, duurzaamheid en het luxe gevoel van een handgemaakt, hoogwaardig product staat voor mij boven alles.

SHOP

De andere Designers