26-01-2023
Door Annemarij,
Gastvrouw van Storytelling-Design

Het was een Feestje!

Pop-Up | Design

Pop-Up deel 10 tijdens Magisch Wyck

Het is alweer bijna een maand geleden dat Pop-Up deel 10 van Storytelling-Design haar deur sloot. Wat fijn dat jullie ons bezochten. We hebben er weer van genoten om de verhalen van alle 19 designers aan jullie te vertellen. En vele van jullie zijn gelukkig gemaakt met een mooie aankoop; wat staat die hoed je mooi, de kandelaar pronkt in de kamer en de sieraden maken je nóg mooier dan je al bent! Mocht je niet in de mogelijkheid zijn geweest om ons te bezoeken of is dat ene product in je hoofd blijven hangen, dan is er altijd de mogelijkheid om te shoppen in de webshop.

En als bezoekers vragen: “En wat ga jij hierna doen?”, dan is mijn antwoord: “Even lekker thuis op de bank zitten”. En dat is precies wat ik nu aan het doen ben, alleen draaien de radartjes in mijn hoofd op zo’n moment op volle toeren. Over nieuwe designers, wat is het beste moment voor de volgende Pop-Up, hoe kunnen we nóg meer designliefhebbers bereiken… Meer dan genoeg stof om over na te denken en nieuwe mogelijkheden te creëren en dus heel spannend! Ik hou jullie graag op de hoogte.

Waar ben ik komende tijd te vinden?

Een van de acties die ik onderneem is zorgen dat ik nieuwe designers ontmoet en dat doe ik graag op beurzen. Altijd een mooi moment om ze op te zoeken. Ik deel graag mijn planning met jullie:

  • Midwinter Inspiration in Den Haag – 28 en 29 januari 2023 – Entree gratis Bas van Pelt Interieurarchitectuur. SPARX Living, Studio Juul Rameau, Vivolli, Ore Design, Inge Bečka, Mariëtte Wolbert en Frida van der Poel zijn hier te bezoeken.( Zelf ben ik 2 dagen aanwezig , zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur en zondag van 14.00 tot 18.00 uur)
  • Expositie “Kunst of Design” Roden – t/m 12 februari 2023 – Entree € 2,-
  • Jeanet Metselaar, Vivolli en Eversom zijn hier “onze” deelnemers.
  • Object Rotterdam – 10 t/m 12 februari 2023 – Entree € 16,50Studio Iris Nijenhuis en Eversom zijn hier te vinden.
  • Open studio’s Keilewerf  Rotterdam – 11 februari – Entree gratisOnder anderen de ateliers van Studio Selma Hamstra en Eversom zijn die dag te bezoeken.

Tot ziens!Liefs, Annemarij

PS. Ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is in onze mooie producten met bijhorende verhalen? Stuur ze dan de nieuwsbrief van Storytelling-Design door met een korte uitleg waarom je denkt dat deze persoon hier veel plezier aan beleeft. Dit zijn kleine gratis cadeautjes!
Pop-Up | Design
Pop-Up | Design