Lempe

Edwin Groenendijk

Lempe is Edwin Groenendijk, een creatieveling die met originele buitenhaarden en vuurschalen de mensen een leuke vuurbeleving geeft.
 De eerste ideeën ontstonden 8 jaar geleden bij een kampvuur… Wat begon als hobby oefent Edwin nu deels uit als beroep. Zijn vuurschalen en haarden stimuleren comfort, gezelligheid en vriendschap. Bij zijn vuren kunnen mensen even stilstaan en genieten in alle eenvoud.

De Lempe buitenhaarden en vuurschalen hebben een originele vorm die gebaseerd is op een vijfhoek. Degelijkheid, comfort en uitstraling zijn hierbij belangrijke aandachtspunten. Het gebruikte materiaal is cortenstaal dat een sfeervolle roestkleur geeft met een natuurlijke uitstraling. De vorm en het materiaal maakt het een mooi geheel, ook als deze niet gebruikt wordt.

Cortenstaal wordt ook wel weervast staal genoemd. Door de toevoeging van koper, chroom en zink maakt het zelf een beschermende patinalaag aan zodat het niet meer zo snel verder roest. Het roest dus om niet verder te roesten. Het is een ideaal materiaal om in de tuin te gebruiken. Cortenstaal geeft sfeer en een warme indruk.

Met de Lempe buitenhaarden en vuurschalen kun je alle kanten op. De producten zijn zo opgebouwd dat ze aangepast kunnen naar gelang de wensen. Zo kan de afneembare schoorsteen vervangen worden door een gebogen schoorsteen als je de haard onder een afdak wilt plaatsen. Of een stuk erop om de schoorsteen langer te maken.

Website

De andere Designers