Pop-Up Shop 1

Maastricht – Maart 2019

Mooie verhalen achter Design

Geboeid door de ontstaansgeschiedenis, verliefd op de schoonheid van design. Als gastvrouw voor designers vertelt Annemarij Thijssen voortdurend deze verhalen. Door het verhaal achter design krijgt het een toegevoegde waarde, krijgt het een plekje in je hart en wordt het van jou. Met Pop-Up Shop Storytelling-Design willen we deze verhalen in Maastricht laten landen.

‘Een droom komt uit’

Mooie verhalen, gebundeld in een Pop-Up Shop. Annemarij Thijssen is een selfmade woman in de designwereld. Sinds vijf jaar werkt zij als gastvrouw voor designers op tal van beurzen, o.a. de Milano Design Week, de meest gerenommeerde designbeurs ter wereld. Vanaf maart 2019 presenteert zij zelf design van uiteenlopende ontwerpers in haar eigen Storytelling-Design Pop-Up Shop in Maastricht. Ik ben altijd in de ban geweest van mooie verhalen, ging vroeger met de kinderen naar het Vertelfestival in Maastricht, vooral omdat ik zelf zo genoot van de verhalen. Sindsdien ben ik gefascineerd door de kracht van het vertellen van een goed verhaal. Toen ik tien jaar geleden betrokken raakte bij de designwereld ontdekte ik dat ook ontwerpers iedere keer weer een verhaal willen vertellen met hun design.

Tefaf

Als er één moment in een jaar is dat er veel design en kunstminnend publiek door Maastricht loopt, dan is het wel tijdens de TEFAF, van (14) 16 t/m 24 maart! TEFAF, dé internationale kunstbeurs waarbij bezoekers uit alle windstreken naar Maastricht trekken. Hotels in de wijde omgeving zitten vol, Horeca en winkeliers draaien goede dagen. Het vliegveld staat vol met privéjets en dure bolides rijden af en aan. Hoe mooi zou het zijn om in deze periode een Pop-Up Shop te openen in Maastricht met het werk van Designers, met een grote variatie aan disciplines, zoals lampen, tafels sieraden, tassen, kasten, tuinjuwelen en hoeden..

  • Za 9  – Zo 10 Maart 2019
    Do 14  – Zo 24 Maart 2019
    Do 28 – Zo 31 Maart 2019
  • Rechtstraat 91,
    6221 EH Maastricht
  • Open 10:00 tot 18:00 uur.

Pop-Up Shop 1

Deelnemende Designers

SPARX Living
Tuinmeubels
Juul Rameau
Tuinjuwelen & hekwerken
Lydia Bremer
Sieraden
Rob van Avesaath
Hekwerken
 Marco Tabak
Lampen / Accessoires
Louis Armand Bos
Kasséna Soul Collection.
 Hester Zagt
Juwelen
Manichel
Tassen
Marc de Vree
Meubels / Accessoires

Pop-Up Shop 1

Impressie