De Geus Tassen

Chris de Geus

Chris de Geus heeft na de kunstacademie een exclusieve, handgemaakte tassenlijn opgezet voor heren en dames onder de naam De Geus Tassen. De stoere en charmante tassen zijn ontworpen vanuit een speciale vorm, waarbij een passende techniek is ontwikkeld. Alle tassen en accessoires zijn speciaal en praktisch in gebruik.

De Geus Tassen heeft inmiddels een uitgebreide tassencollectie van custom-made leren tassen met verfijnde kleurencombinaties en dito stiksels, waarin kwaliteit en duurzaamheid met eigentijds design wordt gecombineerd. De kleurencombinaties in leer en garen geven iedere tas een eigen ‘look and feel’ het kan als hand- en schoudertas gedragen worden.

Ondanks de grote liefde voor leer, waarbij duurzaamheid alle aandacht krijgt, is nog een tweede, nieuwe eco-vriendelijke tassenlijn ontstaan: d’TRASH
De handgemaakte rugzak (in verschillende formaten), van gerecycled zeil en leer is het eerste model. De solide tassen zijn oersterk en waterdicht en hebben verstelbare zachte banden. De rugzakken zijn in wisselende kleurencombinaties uitgevoerd, afhankelijk van de materiaal-partijen die voorhanden zijn.

Daarnaast is de splinter nieuwe, handgemaakte Uni Bag voor het eerst gepresenteerd dit seizoen! Deze eigentijdse, ruime tas in een speciale winterlook, is een uni seks tas te noemen. Een exclusief ontwerp: elk exemplaar is uniek en universeel in gebruik. De laptop en andere werkspullen passen erin, maar sport- of weekendspullen passen ook. Ook in dit ontwerp van Chris de Geus is haar handtekening terug te vinden door de vorm, materiaal- en kleurencombinaties. Heerlijk om naar te kijken en handig in gebruik voor heren en dames!

SHOP

De andere Designers